keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kaikenlaista sekalaista häähöpinää

Päänupissa on viime aikoina pyörinyt jos jonkinmoisia ajatuksia ja ideoita häihin liittyen. Olen kuluttanut aikaani selaillen Pinterestistä erilaisia kukkakimppuja, koristeluideoita ja muita häiden yksityiskohtia. Häidemme teemavärit ovat olleet jo pitkään selvillä ja on ihanaa hakea inspiraatiota niihin sopivia koristeita selaillen. Olen tainnut ennenkin mainita, mutta häidemme teemaväreinä  ovat siis kulta ja mintun vihreä. :) Lisäksi suunnitteilla on liitutaulumaisia mustia yksityiskohtia. Minusta kulta ja musta sopivat kivasti syksyyn, kun taas minttu tuo raikkautta kokonaisuuteen. Pinterestin ihania inspiskuvia alla.




Kullansävy päätettiin jo ajat sitten ja olenkin hamstrannut pikkuhiljaa erilaisia kultaisia yksityiskohtia jo viime syksystä lähtien. Maalasimme esimerkiksi tori.fi:stä ostamamme taulukehykset kultaisiksi ja liimasimme lasiin liitutaulutapettia. Niistä tulee kivoja kylttejä somistamaan häätilaa. Tämä on ehkä kulunein idea ikinä, mutta edelleen viehättävää minua kovasti! :)



Omien hääkoristeiden - ja ohjelman suunnittelun lisäksi olen ollut taustatukena ystävälleni samoissa puuhissa, sillä olen yksi hänen kaasoistaan toukokuun lopussa vietettävissä häissä. Totesinkin hänelle, että nyt pitäisi varmaan malttaa olla ideoimatta omia häitä, onhan niihin aikaa monta kuukautta, kun taas ystäviemme häät ovat ihan nurkan takana ja siten paljon ajankohtaisemmat. He päättivätkin häistään melko lyhyellä varoitusajalla, joten nyt pitäisi varmasti paneutua avuksi heidän häihinsä täysillä. Tästäpä voisikin saada postausidean, voisin kirjoittaa omasta näkökulmastani mitä etuja ja haittoja on pitkästä hääsuunnitteluajasta, kun taas ystäväni voisi kertoa näkökulmiaan pikaisella aikataululla järjestetyistä häistä! Täytyypäs tuumailla!

On kyllä hauskaa, kun pääsee saman vuoden aikana olemaan osa sekä kevät - että syyshäitä. Niin erilaiset vuodenajat, molemmat omalla tavallaan tunnelmallisia. Lisäksi olen saanut kutsun ainakin yhden ystäväni häihin heinäkuulle. On todella häiden täyteinen vuosi tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!