keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Leimasin!

Kaikenlaista hönöä sitä on tullut häähöyryissä hankittua. Uusimpana tulokkaana häätavarakokoelmiin ilmestyi leimasin, joka toimii häidemme logona. Tosin (ainakaan omasta mielestäni) en ole hommannut mitään totaalisen turhaa, vaan oikeasti tarpeellisia asioita tai vähintäänkin tarpeellisia häiden somistamisen kannalta. ;)

Ostin häämessuilta tammikuussa (jonkun..?) häälehden uusimman numeron, josta bongasin sellaisen nettisivustovinkin, kuin Paper Sushi. Vinkki kuulosti niin kivalta, että surffasin heti kyseisille sivuille ihastelemaan toinen toistaan söpömpiä customoituja leimasimia!


 


Sivusto on jenkkiläinen, mutta he toimittavat tuotteita ympäri maailmaa - tai no, tämä on vaan oletus, kun kun tänne kaukaiseen Pohjolaankin asti toimittavat. Paper Sushilta saa tosiaan käsintehtyjä, uniikkeja leimasimia niin save the date-kutsuja, hääkutsuja, kuin mitä muuta tarvetta varten tahansa. Leimasimen ei toki tarvitse liittyä häihinkään mitenkään, mutta itselleni hääleimat nyt olivat ajankohtaisimpia. Leimasimien lisäksi nettisivuilta löytyy muun muassa kivoja kutsukortteja, magneetteja ja lasinalusia, joten jos kaipailee leimojen lisäksi muita hauskoja häätuotteita niin kannattaa vilkaista nämä sivut ehdottomasti!

Olin ajatellut jo aikaisemmin, että olisi kiva suunnitella jokin "häälogo", joka toistuisi häiden printtimateriaaleissa jossain muodossa. Yritin kerran sellaista piirrelläkin, mutta en saanut aikaiseksi kuin paperimyttyjä roskakorissa. Leimasimen bongattuani ajattelin, että no tässähän se idea on! Leimasimella olisi helppo lätkiä logoa sinne sun tänne, minne nyt mieli tekee. Esimerkiksi kutsukorttien kirjekuoreen voisi laittaa leimalla kuvan, niin kutsun saaja näkisi jo kuoresta mistä sisällössä on kyse.

Tämä ensimmäisenä alla oleva leimasin on se, johon eniten ihastuin ja jonka pohjalta tilasin meille oman leimamme. Eri nimillä ja päivämäärällä tosin, tottakai. Tuolla alempana näkyykin meidän leimamme lopullisena.






Asiakaspalvelukin oli ihan ensiluokkaista! Sain pian tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostiini kyselyä leimasimen sommittelusta ja yksityiskohdista. Pyysin pientä muutosta, että vaihtaisivat sanan "and" suomenkieliseksi "ja"sanaksi ja tämä hoitui muutamassa tunnissa, jonka jälkeen sain taas esimerkkikuvan sähköpostiin hyväksyttäväksi. Siis ihan huippua! Varmistivat vielä kertaalleen ennen leiman valmistamista, että lopputulos olisi meistä varmasti oikeanlainen.

Ainoa miinuspuoli tässä hommassa oli se, että leimasin tuli lopulta aika kalliiksi. Lähtöhinta leimalle oli 40 dollaria, mikä toki jo se on suhteellisen paljon yhdestä leimasta. Päälle tuli vielä postimaksut, mutta tästä kaikesta tietoisena tilasin leimasimen iloisena. Enpä vaan muistanut, että kun Jenkeistä tilaa yli 22 € tuotteen (vai mikä se hintaraja onkaan?) niin pitää maksaa myös tullaus. Lopulta maksoin leimasta lähemmäs 60 euroa! :D apua! yhdestä leimasta! Mutta täytyy silti todeta, että oli se kuitenkin sen arvoista, nimittäin onhan se hieno.  Katsokaa vaikka!





Vähän on taas huonolaatuisia kuvia, mutta you get the point. Kävin ostamassa kultaista ja mintunvihreää leimasinväriä Sinellistä ja testailin näitä sinne tänne - juu, tosiaan, leimasinväri ei kuulunut tuohon yllä mainittuun hintaan, vaan se piti ostaa erikseen.

Kenties olisimme selvinneet häistämme vallan mainiosti ilman tätä leimasintakin, mutta tykkään niin mahdottomasti pienistä yksityiskohdista, että ei harmita tämä hankinta. Välillä tulee hommattua vähän hassuja juttuja, mutta saa kai sitä ihminen olla innoissaan omista häistään?

Onpahan nyt se häälogo, jota kovasti kaipailin. :) Voin kyllä suositella Paper Sushin tuotteita ja asiakaspalvelua tämän perusteella!

P.S. Pistinpä pari päivää sitten kutsukortit tilaukseen Makea Designin kautta. Olen niistä super innoissani! Kortit suunnitellaan meille omien toiveidemme pohjalta ja nyt odottelen innokkaana ensimmäisiä koevedoksia. Tässä vaiheessa en voi sanoa myöskään kyseisen paikan asiakaspalvelusta muuta, kuin positiivista! Makea Designin Janina vaikuttaa ihan huipputekijältä! Lisää juttua tästä kutsukorttiaiheesta piakkoin luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!