maanantai 21. maaliskuuta 2016

Hurraa - hääkutsut, infot ja ohjekartat valmiina!

Tilasimme tosiaan kutsukortit Makea Designin kautta muutama viikko sitten, kuten silloin jo teille kerroinkin. Voin edelleen ehdottomasti suositella! Yhteistyö sujui nopeasti ja jouhevasti. Lähettelimme Janinan kanssa tiuhaan tahtiin sähköposteja puolin ja toisin. Minä kommentoin ja hän teki muutosehdotuksia. Lopputulos on kovasti mieleemme. Kutsut ovat tumman sävyiset, kivasti syyshäihin sopivat. En kuitenkaan vielä paljasta teille sitä millaiset ne ovat, sillä haluamme että vieraat näkevät ne vasta sitten kun tipahtavat postilaatikkoihinsa. Sen jälkeen voin laittaa kuvat kutsuista myös tänne. :) Lähetämme kutsut varmaankin toukokuussa, nelisen kuukautta ennen häitämme.

Tässä vähän inspiraatiota siitä, minkä tyyppistä halusimme. Jaoimme vieraille Save the Date/Muista päivämäärä-kortit jo ajat sitten ja ne olivat tämän alla olevan mallin mukaiset. Tilasimme kortit zazzle.comista. Halusimme jotain saman tyyppistä myös kutsuihin, jotta olisivat edes jokseenkin saman tyyliset. Tämä kuva on kyllä valitettavan suttuinen.
Tämä inspiskuva on Pinterestistä.


Nämä kolme alla olevaa ovatkin Makea Designin käsialaa ja tykkään niiden tyylistä.




Kutsujemme toiselle puolelle Janina suunnitteli infotekstit, joista käy ilmi mm. juhlan kulku, kuljetustiedot Vantaan Wanhaan Fabriikkiin (olemme varanneet bussit kuskaamaan juhlakansan kirkolta juhlapaikalle), sopimushotellien tiedot (varasimme kahdesta eri hotellista majoituskiintiön vieraita varten, jos haluavat majoittua hotellissa), ilmoittautumistiedot, lahjatoiveet ja niin edelleen. Kutsun ja infon lisäksi halusimme kartan, josta näkee hauskasti kirkon, Vantaan Wanhan Fabriikin ja sopimushotellien sijainnit sekä osoitteet. :) Janina osasi senkin tehdä juuri niin kuin mielessäni olin kuvitellut. Pistimme karttoihin vielä pienet tekstipätkät kappaleista, jotka esitetään kirkossa. Kutsu, info ja kartta ovat kaikki kahdella kielellä, suomeksi ja englanniksi, ja painatimme eri kappaleet eri kielisiin kutsuihin.

Suunnitelmissa on siis, että mieheni pikkusisko laulaa kirkossa yhden kappaleen ja minun ystäväni laulaa toisen. Toivomme ainakin, että molemmat kappaleet ehditään kirkossa esittää, se olisi meille tosi tärkeää. Eiköhän se onnistu. Tietääkö joku onko siinä vihkimisen lomassa aikaa esittää kaksi kappaletta?

Tehokkaita kun olemme, niin ehdimme jo painattaakin kutsumme jo Hyvinkääläisessä T-printissä. Heillä oli palvelu tosi nopeaa! Pyydettyämme kutsuista koevedokset aamulla, olivat ne valmiina jo iltapäivällä parilla eri kartonkipohjalla. Olimme tyytyväisiä koevedoksiin, joten tilasimme koko erän heiltä sen enempää muista painotaloista tarjouksia kyselemättä. Painolaatu oli hyvää ja hinnatkin kohtuulliset. 68 kpl suomen kielisiä kaksipuolisia kutsuja ja saman verran karttoja, sekä 12 kpl vastaavia materiaaleja englanniksi maksoi yhteensä 115€. Peukku tälle!

Viikonloppuna vietimme yhteistä aikaa kaasojen kanssa neljästään ja saimme hyvin tehtyä alustavaa aikataulusuunnitelmaa hääpäivällemme. Aivan ihanan avuliaita ja kekseliäitä kaasoja minulla!<3 Kävimme myös porukalla tutustumassa Vantaan Wanhaan Fabriikkiin eilen. Myös äitini oli mukana ja taisivat hekin tykätä juhlatilasta kovasti. Siitä vielä juttua toisen kerran.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Annika ihanasta postauksesta! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! :) laitan sinulle pian postissa oman kappaleesi tulemaan, en vain ole muistanut arkihässäkän keskellä sitä vielä tehdä. Lopputulos on tosi kiva!

      Poista

Jätäthän kommenttia!