torstai 12. marraskuuta 2015

Kukkuu!

Oho, hujahtipa pitkä aika yhtäkkiä ilman blogin päivittämistä! Vaikka luulisi, että aikaa olisi ollut kirjoittelulle, sillä olen ollut viimeisen viikon ajan lomalla. Jotenkin aikaa ei kuitenkaan ole hääideoinnille ollut, eikä oikeastaan energiaakaan. Aika on lomalla kulunut ystäviä ja perhettä nähden, koiran kanssa lenkkeillen, lepäillen ja kotia siivoten. Hääsuunnittelut ovat siis olleet vahingossa hieman jäähyllä. Ehkäpä tämä innostus meneekin vähän sykleissä, välillä on valtavasti energiaa ja intoa suunnittelulle, toisinaan sitten tuntuu siltä, että nyt ei jaksa ollenkaan.


Ensimmäiset kuukaudet kosinnan jälkeen olen ollut super innoissani kaikesta häihin liittyvästä. Olen selannut Pinterestistä ideoita ja inspiraatiota tuntikaupalla, tutkinut hääkoristevalikoimaa Ebaystä ja muista nettikaupoista jne. Kaikki tämä suunnittelu ja häiden tuumailu on ollut ihanaa, mutta ehkä nyt loman koitettua tuntui siltä, että tekee mieli ottaa lomaa hääjutuistakin. Moni morsian onkin sanonut, että jossain vaiheessa on iskenyt ihan hää-ähky, kun järjesteltävää on niin paljon. Tottakai omien häiden ajattelu on ainakin minusta aina tosi kutkuttavaa ja kivaa, mutta ei niitä nyt koko ajan jaksa vatvoa mielessään. :D

Onneksi alkuinnostuksessa tuli hoidettua isoimpia ja tärkeimpiä hääjärjestelyitä; kirkon ja juhlapaikan varaus, valokuvaajan varaus, musiikkipuoli, kuljetus kirkolta juhlapaikalle, vieraslista, best manien ja kaasojen valinta ja pyytäminen, save the date-kortit (näistä kaikista pitäisikin kirjoitella tänne!). Nyt kun näin paljon tärkeitä suunnitteluita on tehtynä, niin ei ollenkaan haittaa vaikka välillä ei olekaan aikaa hääjärjestelyille. :) näin suunnittelu,- ja järjestelyprosessi pysyneekin mielekkäänä itse häihin asti, kun ei tarvitse viimetingassa kiireessä stressata ja hoitaa asioita, vaan voi järjestellä silloin kun aikaa ja fiilistä on.

Tänään kuitenkin huomasin silmäileväni netistä kaasoille mekkoja ja päätin tulla tännekin jotain kirjoittelemaan. Olen ajatellut, että olisi kiva pukea kauniit kaasoni samanlaisiin, tai ainakin saman värisiin mekkoihin. Saa nähdä, millaiset mekot heitä itseään ja tietysti myös minua miellyttävät. Tästä aiheesta tulee varmasti joskus oma postauksensa!

Mutta, kuten mainitsin, on viimepäivinä tullut lenkkeiltyä paljon perheemme karvakorvan kanssa ja siksipä kuvituksena onkin otoksia meidän reippailuista. Kuvat eivät kyllä tosiaan varsinaisesti liity häihin, mutta blogin morsmaikun elämään kuitenkin. Nämä pitkät metsälenkit ovat iso ja tärkeä osa arkeani ja siispä myös yksi keinoistani pysyä kunnossa ja tähdätä timmimpään hääkuntoon ensi syksyksi! :) Välillä myös juoksemme yhdessä metsässä, jolloin varsinkin treeni on oikein tehokas.








Jospa seuraavalla kerralla näppäilisin taas jotain varsinaisesti häihin liittyvää. Postausideoita, -ja luonnoksia on liuta, joten vaikka pieni tauko hääsuunnittelussa onkin ollut, eivät ideat ja innostus ole kuitenkaan lopullisesti minnekään kadonneet. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!