perjantai 13. marraskuuta 2015

Häiden teemasta ja väreistä

Koska olen tosiaan lomalla ei nukkumaan ole iltaisin niin kiire, kuin normiarkena. Pinterestin ihmeellisessä maailmassa tulikin eilen illalla pyörtittyä taas kerran. Sieltä löytyy kyllä niin älyttömästi ideoita, että tuntuu että joka toinen päivä olen ihastunut erilaisiin teemoihin ja esimerkiksi kattauksen värimaailmoihin!

Ennen kuin aloimme häitä suunnitella, en edes tiennyt että häillekin valitaan usein teema, tai ainakin teemavärit. Ja niin vaan olen itsekin nyt hurahtanut moisten asioiden pohdiskeluun. Tykkään kyllä kovasti sisustamisesta ja kauniista esineistä, joten lienee luonnollista, että myös häiden "sisustaminen" on minusta hauskaa puuhaa. Pinterestissä minulla onkin erikseen kansiot "hääideoita, "häiden teemavärit", "hääkampaus", "hääpuku",  "sulhasen tyyli", "maalaishäät" jne. Heh. Tuskin olen ainut häitään suunnitteleva, jolta löytyy useampi Pinterest-kansio aiheesta?

Koska Villa Smeds on maalaisromanttinen juhlatila, on helppo yhdistää siihen myös samankaltainen teema. Se on ilmeisesti tällä hetkellä kovinkin suosittu hääteema, enkä ihmettele, ovathan rustiikkiset koristeet super suloisia - ainakin minusta. Haluaisimme kuitenkin söpön rustiikkisuuden rinnalle vähän jotain muutakin ja olemme päättäneet, että ainakin kultaisia yksityiskohtia tulee olemaan. Mielestäni se sopii hyvin myös syksyyn ja tuo kivasti pientä glamouria häihin. Muu väriteema on vielä päättämättä, mutta eiköhän se pikkuhiljaa selviä. Olisiko kenelläkään ehdotuksia?

Monesti syyshäissä on teemavärinä oranssin eri sävyt. Oranssi onkin kaunis väri ja osuva nimenomaan syyshäihin, mutta kaipaamme jotain erilaista. Tummanvioletti on ilmeisesti ollut monissa häissä suosittu erilainen vaihtoehto syyshäihin tänä vuonna. Itse olen kuitenkin tuuminut jotain vähän raikkaampaa sävymaailmaa. Olen ihastellut esim. vihreää, tai minttua ja vaaleaa roosaa, harmaata.

Tässä pari kaunista Pinterestistä löydettyä (mistäpä muualtakaan) kuvakollaasia oranssin ja luumun sävyissä.




Näissä kolmessa kuvassa esimerkiksi näyttää vihreä kultaisen (sävyn, jota ainakin tulee häissämme olemaan) rinnalla tosi kauniilta!




Eniten kuitenkin silmääni miellyttävät kultaisen lisäksi ehkäpä mintun sävyt ja harmaa. Alla olevan kaltainen väripaletti olisi yksi aika potentiaalinen vaihtoehto.





Ihania kaikki! Nähtäväksi jää, miten sitä päädymme koristelemaan. Sulhasellakin on nimittäin väreihin omat mielipiteensä, joten täytyy löytää molempia miellyttävät sävyt! ;)

Tila on kyllä itsessään niin nätti, ettei se vaadi mahdottomasti koristelua ja tykkäämmekin molemmat melko pelkistetystä tyylistä. Jonkin verran koristeluita tulemme kuitenkin tekemään, ihan jo siksikin että tykkään itse näperrellä ja ideoida koristeita. Pääasia kuitenkin olisi, että tilassa olisi lämmin tunnelma ja kodikas fiilis, sama se loppujen lopuksi mitkä värit sinne on valittu koristeisiin.

Tässä muutamia inspiraatioita sellaisista  juhlatilan tunnelmista, jollaista kaipaisimme omiin latotansseihimme. Pinterestistä nappasin nämäkin. Ihanan kodikasta ja kaunista mielestäni.





Villa Smedsissä onkin tuollaisia roikkuvia pallovaloja katossa, kuten näissä kuvissa ja voisimmekin tuoda sinne itse vielä lisää, niin saisi tuollaisen kauniin ja tunnelmallisen valaistuksen. Lisäksi siellä on katossa valmiina kattokruunuja, jotka mielestäni tuovat hauskaa kontrastia tilan muuhun sisustukseen.

No mutta, päiviähän häihin on 316, joten kiire ei onneksi vielä koristeluiden kanssa ole. :) 

Millaisia teemoja tai väripaletteja muut olette valinneet omiin häihinne?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!